Ficussen

De grootste ficus bomen hebben een hoogte van drie meter en een stam omvang van 50 centimeter. De bomen hebben prachtige volle kruinen tot een doorsnede van 3,00 meter. Met een volwassen ficus haalt u de beleving van een echte boom uw huis of bedrijf in.

Ook kleinere bomen en planten zijn te leveren. Zo kunt u uw gehele bedrijf op een passende manier inrichten. U kunt per ruimte een geschikte plant uitzoeken of bestellen, of met verschillende hoogtes een bos creƫeren.

Als u wilt komt onze interieur adviseur u ter plekke passend advies geven. Bel gerust voor een afspraak.

 

Soorten:

Ficus Retussa

De stam kan gedraaid, gevlochten of recht zijn. Tiny garden heeft een grote variatie aan stammen met een oerwoud achtige uitstraling. Doordat de boom natuurlijk groeit ontstaat er een grote variƫteit in stamvorm en kroon. Vaak heeft deze soort vele vertakkingen in de wortels en stam. Als uw voorkeur sterk uit gaat naar een rechte stam, zijn hier nog enkele exemplaren van beschikbaar. Tiny garden richt zich in grote mate tot het natuurlijke segment en waardeert de verscheidenheid in groei vormen van de planten en bomen. Hierdoor is iedere plant en boom anders in vorm, uitstraling en van karakter.

 

Ficus Panda

Deze soort wordt gekenmerkt door kortere stam en bredere kruin. De bladeren zijn iets dikker, bijna vetplant achtig en handvormig gerangschikt. De bladeren zitten van onder tot boven rond de stam gerangschikt.